DKD gavechecks.jpg

Modtagerne af årets posterpriser ved Danske Kræftforskningsdage blev ph.d.-studerende Beverley Lim Høeg og stud.med. Martin Oskar Broe.
Bedømmelseskomiteen valgte de to vindere ud fra knap 170 posters.

Beverley Lim Høeg vandt posterprisen for sin stærke og levende formidling af en vigtig metaanalyse, der undersøger forskellige opfølgningsstrategier for kræftoverlevere; et område der ikke tidligere er belyst, og som er betydningsfuld på tværs af kræftformer.

Martin Oskar Broe modtog posterprisen for en innovativ og utraditionel udnyttelse af posterformatet, som skabte blikfang for et vigtigt studie, som viser, at registerdata om kemoterapi (procedurekoder) er gyldige til at anvende til fremtidig forskning i anvendelsen og effekterne af kemoterapi. Studiet er baseret på registerdata fra 431 patienter med kolorektalcancer i Region Syddanmark.

Stort tillykke til vinderne.

Kontakt
Beverley Lim Høeg 
Ph.d.-studerende
Forskningsenheden Livet Efter Kræft, Kræftens Bekæmpelses Center for Kræftforskning
bevlim@cancer.dk 

Martin Oskar Broe
Stud.med, prægraduatstuderende 
Afdeling for Klinisk Farmakologi og Farmaci, Institut for Sundhedstjenesteforskning, Syddansk Universitet
mobroe@health.sdu.dk 

Læs abstractet bag Beverleys poster nr. 106 "Follow-up strategies after primary cancer treatment in adult cancer survivors: a systematic review and meta-analysis" og find abstractet bag Martins poster nr. 48: "Validity of chemotherapy procedure codes in the Danish National Patient Registry" i abstract-bogen fra Danske Kræftforskningsdage 2019.