Herunder kan du se flere videoer fra Danske Kræftforskningsdage 2018, og blandt andet genopleve stemningen og få flere perspektiver på konferencen.
Hvis du vil læse nyhedsbrevet fra dagene og se flere nyheder, kan du finde dem på dccc.dk

 

Et samarbejde om kræft

Danske Kræftforskningsdage 2018 var kendetegnet ved stor og bred faglig deltagelse, et livligt rum for netværk og vidensdeling og præsentation af den samlede kræftforskning i Danmark. Se og oplev stemningen fra de to dage i Odense.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Kræftforskningen i Danmark set med internationale øjne

Michael Baumann, professor og direktør ved German Cancer Research Center (DKFZ), Heidelberg var en af hovedtalerne på Danske Kræftforskningsdage. Han blev spurgt om, hvordan han ser på kræftlandskabet i Danmark. Hør hans tanker om og syn på, hvordan vi klarer os og hvad vi kan gøre bedre.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Danske Kræftforskningsdage set med patientens øjne

Patientforeninger og patienter var godt repræsenteret til Danske Kræftforskningsdage. Den første dag var der dagen igennem en markedsplads med 25 stande repræsenteret af både patientforeninger, forskningsgrupper, DMCG'er og organisationer. Hør hvad patienterne syntes om at deltage på Danske Kræftforskningsdage.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

En tur igennem kræftforskningslandskabet

Den danske kræftforskning var samlet på Danske Kræftforskningsdage. 134 forskere præsenterede deres forskning til deltagerne og to præsentationer skilte sig særligt ud. Siv Lykke Jørgensen og Mette Tranberg modtog årets poster pris for deres forskning og måde at præsentere den på. 

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Immunterapi kort fortalt

Som en pendant til Danske Kræftforskningsdage afholdt DCCC et arrangement om behandling af kræft med immunterapi, der også blev live streamet. Immunterapi er i rivende udvikling, også i Danmark.
Inge Marie Svane, professor og leder af Center for Cancer Immunterapi fortæller kort og i øjenhøjde om, hvorfor immunterapi er vigtig i forhold til fremtidens kræftbehandling.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.